website
-45% Reducere! Profita de ofertele din luna MAI: Pana la 45% Reducere!

Garanția produselor

INCALTAMINTE, POSETE, ACCESORII DIN PIELE, CURELE ŞI IMBRACAMINTE DIN PIELE. Vă rugăm să păstraţi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie vă acordă toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicată). În cazul unei reclamaţii, Noua Moda poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc. În cazul în care nu este disponibil, clientului va fi rambursat preţul de cumpărare în perioada de timp stipulată prin lege calculată de la data primirii reclamaţiei scrise şi a produsului în cauză. Rezilierea contractului se face conform documentului Termeni şi condiţii postat pe site-ul nouamoda.ro. Pentru acordarea garanţiei, este necesară urmarea instrucţiunilor de mai jos.

Condiţii generale pentru acordarea garanţiei IMPORTANT: Compoziţia şi pictogramele cu instrucţiuni de curăţare şi întreţinere pentru produsul dumneavoastră se găsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instrucţiuni specifice pentru produsul dumneavoastră şi este obligatoriu să le consultaţi. Vă rugăm să consultaţi pictogramele de mai jos pentru informaţii. Pentru a mări durata de viaţă a încălţămintei, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de pantofi. Pantofii cu suprafeţe din piele trebuie curăţaţi regulat de praf cu ajutorul unei cârpe sau unei perii moi. Lustruiţi pantofii regulat cu luciu de pantofi sau ceară şi o cârpă moale. Valabil pentru toate categoriile de pantofi, nu îi spălaţi în maşina de spălat. Contactul prelungit cu apa poate duce la avarierea încălţămintei, şi la invalidarea garanţiei. Încălţămintea va fi uscată încet, şi nu cu ajutorul surselor de căldură. Vă rugăm folosiţi un încălţător pentru a evita avarierea pantofilor în zona călcâiului. Unele articole de încălţăminte pot fi vopsite şi unele culori pot migra. Acest fenomen nu reprezintă un defect. Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru articole de îmbrăcăminte şi curele din piele: Ori de câte ori este necesar, îmbrăcămintea din piele poate fi curăţată cu o cârpă moale, umedă, fără a folosi detergenţi, solvenţi, înălbitori sau orice alte substanţe chimice.
Aceste produse pot provoca daune ireversibile aspectului pielii şi o astfel de situaţie nu este acoperită de garanţie. Nu spălaţi hainele sau curelele în maşina de spălat. Dacă articolul se udă, ştergeţi-l cu o cârpă moale şi lăsaţi-l să se usuce la temperatura camerei, fără a intra în contact direct cu surse de căldură (radiatoare, sobe, uscătoare etc.). Feriţi produsul din piele de obiecte care ar putea provoca zgârieturi, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. Noua Moda nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională. Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru genţi şi poşete din piele: Poşetele vândute de compania noastră sunt fabricate ca accesorii de modă şi nu au menirea de a fi folosite ca genţi pentru bagaj. Greutatea maximă admisă pentru poşete este de 1 kg şi pentru genţi de 3 kg. Pentru o utilizare prelungită în cele mai bune condiţii, urmaţi instrucţiunile de întreţinere conţinute de eticheta din interiorul produsului. Garanţia se va acorda după evaluarea daunei/defectelor.În acest scop, este necesară returnarea produsului conform documentului Termeni şi condiţii, împreună cu factura emisă pentru acesta. ATENŢIE! Nu îndepărtaţi etichetele de pe produs! Absenţa acestora duce la invalidarea garanţiei. Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpărării, preţul şi adresa se regăsesc pe factura care le însoţeşte. Factura în original trebuie returnată împreună cu produsul pentru soluţionarea reclamaţiilor.
Observații comandă
Cupon de reducere

Ce cauți?

Cautari Populare  Pantofi Dama  Balerini Dama  Pantofi Barbati